- Entré Office har frigjort väldigt mycket tid.

 

Med Entré Office från Hantverksdata hittade Viktor Björk och hans kollegor på MEMA Bygg äntligen ett affärssystem som är enkelt och digitaliserat.

  • Det är så mycket enklare för alla som är inblandade, säger Viktor Björk, grundare och snickare på MEMA Bygg.

I ett och ett halvt år har MEMA Bygg använt Entré Office, efter ett tips från en kollega i branschen. De kontaktade Hantverksdata för en demo, och kort tid efter var de uppe och rullade med sitt nya system. De märkte skillnad direkt.

  • Allt är så mycket enklare. Enklare med tidsregistrering, att komma åt ordrar och alla projekt och material. Vi jobbar mer digitaliserat nu.

Viktor berättar hur arbetet med exempelvis offerter har ändrats efter att de skaffat Entré Office. De slipper att åka fram och tillbaka till kunden för att komma överens och till slut skriva på.

  • Innan hade vi tre-fyra möten när vi gjorde en offert med kund, vi skrev ihop, skickade, åkte tillbaka, gjorde ändringar och så vidare. Nu gör vi allt digitalt och skriver på med mobilsignatur. Vi spar så mycket tid, både vi och kunden.
  • Vi lägger in ordern direkt och får med alla priser från offerten automatiskt, ända tills vi fakturerar. Projektmodulen fungerar väldigt bra, och allt följer med. Slutdelen blir väldigt enkel när vi fakturerar och när vi ska betala ut lönerna.

 

Viktor_bjork_mema_bygg.jpg

Viktor Björk på MEMA Bygg i Borlänge.

 

MEMA Bygg grundades 2020 och ligger i Borlänge. Viktor och hans tre kollegor arbetar över hela Dalarna med olika typer av byggjobb, både till företag och privatpersoner.

  • Entré Office har frigjort väldigt mycket tid. För ungefär ett år sedan jobbade vi både ineffektivt och tidskrävande jämfört med hur vi jobbar idag.

Viktor berättar också om samarbetet med Hantverksdata.

  • All kontakt med Hantverksdata har varit toppen. Enkel tillgång till kundtjänst och vi får alltid snabb hjälp.

Vill du också spara tid och pengar, och få en enklare vardag? Hör av dig till oss redan idag, boka en gratis demo här >

Kontakta mig