Webbaserad Dokumenthantering för bygg

En vanlig arbetsdag för byggare hanterar man ett stort antal olika dokument och filer. Oavsett om du jobbar inom bygg, måleri, hiss eller inom någon annan bransch. Det kan vara allt från t ex anbud, ritningar, kalkyler eller e-postmeddelanden. Alla dessa dokument sparas på lokala datorer, skrivbord eller i olika system. Mycket tid ägnas varje dag helt i onödan åt att leta fram dokument som man behöver just nu

Med Entré Dokumenthantering organiserar man enkelt upp en logisk dokumentstruktur där alla filer lagras på kraftfulla internetservrar. En stor fördel är att man kommer åt de lagrade filerna och dokumenten oavsett om man är inne på kontoret eller ute på arbetsplatsen.

Du kan redigera bilder i webben och på appen. Du kan även skapa anteckningar eller rita på en befintlig bild med till exempel pilar, texter och streck. Bilden sparas sen som en ny version, och originalet behålls alltid. 

 

Bild7.png

 

 

KONTAKTA EN SÄLJARE

LÄS MER OM VÅRA PRODUKTER HÄR

LÄS MER OM VILKA LÖSNINGAR VI KAN HJÄLPA DIG MED

 
 
Mallbibliotek och intelligenta frågeguider

Dokumenthanteringen är inte enbart en lagringsplats. En användarvänlig funktion är användandet av specifika mallbibliotek och intelligenta frågeguider.

Det är en stor fördel för de företag som är certifierade t ex enligt ISO-9000, Povel eller BF9K. Även företag som inte är certifierade har en stor nytta av att skapa och använda frågeguider.

ÄR DU INTRESSERAD AV VÅR DOKUMENTHANTERING ELLER ANDRA LÖSNINGAR?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan.

Kontakta mig