Här är vinnarna!

 

1:a pris

Fredrik Julin

Hockeyspel spelat med och signerat av Lasse Granqvist, Tommy Åström och Sanny Lindström.

Motivering:

Mitt minne är från kvalet 2001, då mitt Leksand på väg uppåt och möter AIK på Globen. Av 13 000 på läktaren är det kring 10-11 000 leksingar på plats. Underbar stämning och tryck i kulan. Jag ryser fortfarande när jag tänker tillbaka. Överallt var det vitt och blått. Jens Nielsen och Mikael Karlberg målskyttar för Leksand i matchen som slutade 0-2. Magiskt.

 

2:a pris

Magnus Svensson

Ditt favoritlags matchtröja (värde ca 1200)

Motivering:

När Västra Frölunda HC tog sig till SM-final mot Luleå 1996. Då Frölunda aldrig tog sig särskilt långt i slutspelet så var Scandinavium uppbokat av Gothenburg Horse Show. Över 10 000 åskådare trycktes in i Frölundaborg. Nästan samtliga ståplats. 16 år gammal tog jag med lillebrorsan och köade timman innan insläpp i de två hemmamatcherna. Det skakade i betongen (enligt spelarna i omklädningsrummen) då det var fullt redan innan uppvärmningen! Och kommer nog aldrig uppleva ett värre tryck än när hårdtacklande Christian Ruutu och Co tog sig an Holmström och Myllys i kanske (för mig iaf) tidernas final!

 

3:e pris

Mikael Härdig

Presentkort till ditt favoritlags supportershop (värde 500 kr)

Motivering: 

Första matchen när min lille son var med på hockey och jag fick se kärleken till sporten och laget tändas i hans blick redan i första perioden. Mitt lag - Malmö Redhawks - förlorade, men jag var ändå dagens vinnare. Från och med då var det ju vårt lag, inte bara mitt.

 

Grattis till alla vinnare! Vi kommer att höra av oss till er! 

 

Rätt svar på frågan: 

Vilket lag har vunnit flest SM-guld i SHL/Elitserien sedan 1976?: Färjestad

 

Tillbaka till startsidan >

 

 

 

 

Tävlingen pågår till 1/4 2024. Juryn består av Hantverksdata i samarbete med Sporthuset.
Hantverksdatas & Sporthusets anställda får inte delta. Du måste vara 18 år och över. Vinsten kan ej bytas mot kontanter eller överklagas.

Kontakta mig